NIEUWS

De Vlinderboom is een inspirerende, stabiele en betrokken werkgever voor medewerkers die zinvol bezig willen zijn en die verantwoordelijkheid willen nemen voor zowel de dagelijkse opvang en organisatie als hun eigen ontwikkeling binnen de antroposofische kinderopvang.

Met ons opleidingsinstituut de Vlinderboom Academie verzorgen wij opleidingen en trainingen die je als professional nodig hebt én die inspireren. 

“Werken bij de Vlinderboom is een wereld van verschil”

Vacatures

Wil jij komen werken in de kinderopvang? Wij zijn op zoek naar nieuwe pedagogisch medewerkers voor vaste uren of als invaller. Ben jij een gedreven, zelfstandige en enthousiast persoon die een passie heeft met kinderen te werken en die goed kan samenwerken? Momenteel hebben we door een grote groei verschillende vacatures!

Denk je dat je diploma voldoet? Klik dan hier voor een check!

BBL-plekken

Bij de Vlinderboom hebben we BBL-plekken beschikbaar voor mensen die willen studeren aan de School voor Antroposofische Kinderopvang. Kijk bij onze vacatures wat de mogelijkheden zijn op de verschillende locaties bij de vacatures.

Stagaires

Wil jij stage komen lopen bij de leukste kinderopvang organisatie van Noord Holland, met een stagevergoeding en wellicht uitzicht op een baan? Neem dan contact op met de locatie van je voorkeur!

VACATURES

Stagiaires

Wij hebben BOL stageplekken beschikbaar voor mensen die hun praktijkervaring willen opdoen en die later willen werken in de kinderopvang.
Op de zes locaties in Zaandam, Haarlem, Alkmaar en Hillegom hebben we  een buitenschoolse opvanggroep en een peutergroep. Een combinatie van de ochtend en de middag is mogelijk!

Concrete stage mogelijkheden:

Hillegom: alle dagen peutergroep, 3-4 middagen BSO

Zaandam: donderdag en vrijdag per direct, ma, di, woe 

Als je het vak pedagogisch medewerker wilt leren binnen onze kinderopvang, stuur dan je motivatiebrief naar:

personeel@devlinderboom-opschool.nl

Daarin vermeld je duidelijk  op welke dagen jij stage bij ons zou willen lopen en vooral: waarom. Dan komen we graag met je in contact!

De Vlinderboom is een SBB erkend leerbedrijf. Je kan op alle groepen stage lopen als pedagogisch medewerker of gespecialiseerd pedagogisch medewerker.