Oudorp – Informatiemiddagen

Samen met vrijeschool de Sterrenzanger organiseren wij informatiemiddagen. De middagen zijn bedoeld voor nieuwe ouders die kennis willen maken met de school en de BSO en peutergroep van De Vlinderboom. De eerstvolgende informatiemiddag vindt plaats op woensdag 16 oktober 2024.

Verloop van de middag
Je bent welkom vanaf 14:45 uur. Dit is aansluitend aan de informatiemiddag van de school, deze vindt plaats van 13:30 – 14:45 uur. Vanuit de school, op de Mercuriusstraat 13, wordt er naar het ‘kleutergebouw’ gelopen om de kleuterklassen, peutergroep en BSO te bezoeken.

Aanmelden voor een informatiemiddag
Aanmelden voor een informatiemiddag kan via school
info@desterrenzanger.nl

Overzicht informatiemiddagen 2024/2025 Oudorp:
Voor het nieuwe schooljaar zijn de volgende informatiedagen gepland:
– Woensdag 16 oktober 2024
– Woensdag 12 februari 2025
– Woensdag 21 mei 2025

Inschrijven De Vlinderboom op school
De middag is bedoeld voor nieuwe ouders die overwegen hun kind(eren) bij ons aan te melden of dat al hebben gedaan. Je kan je kind inschrijven via https://devlinderboom-opschool.nl/home/inschrijven/